Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Selçuk Üniversitesi Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Selçuk Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanına dair detaylar şu şekilde,

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan söz konusu alımlarda çeşitli pozisyonlardan sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı. 

İlana göre, 3 farklı pozisyonda yapılacak alımlarda toplam 88 personel istihdamı yapılacak. Selçuk Üniversitesi yayımladığı ilanında alım yapılacak kadrolara ilişkin şu detayları paylaştı. Lisans hemşire pozisyonuna 45, Lise Hemşire pozisyonu için 28 ve Önlisans mezunu Sağlık Teknikeri 3, Fizyoterapist kadrosu için 5, Diyetisyen kadrosu için 1,  Röntgen Teknisyeni kadrosu için 3 ve Eczacı kadrosu için 2 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Selçuk Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır ve Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atamaya engel durumu bulunmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu sözleşmeli sağlık personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 9 Mayıs tarihine kadar istenilen evraklar ile birlikte (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, KPSS sonuç belgesi, Aranan niteliklerde istenilenleri kanıtlayıcı belgeler, SGK Hizmet Cetveli (Barkodlu) veya 657’ye tabi çalışanlar için onaylı hizmet cetveli. fotoğraf ve askerlik durum belgesi) ile birlikte Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temin edilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)