Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı İçin Başvurular Sona Eriyor

Selçuk Üniversitesi yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda 3 kadro için personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilan için başvurular bugün sona eriyor. Bu kapsamda genel şartlar ve başvuru detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 3 kadro için 5 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana en az lise mezunu ve KPSS şartına haiz olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Selçuk Üniversitesi personel alımını Hemşire, Sağlık Fizikçisi ve Biyolog kadroları için gerçekleştirecektir.

GENEL ŞARTLAR

T. C. vatandaşı olan, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, yüz kızartıcı suç işlememiş olan adayların başvuru yapabildiği Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacaklarda şu şartlar da aranmaktadır:

“Erkek adaylar için askerlikle ilişiklerinin bulunmaması, görevini devamlı yapabilmesi için akıl hastalığı olmaması, lisans mezunları için KPSS B grubu P3 puanı Önlisans mezunları için 2016 KPSS B grubu P93 puanı Lise mezunları için 2016 KPSS B grubu P94 puanına sahip olmaları, güvenlik soruşturması olumlu çıkması”

BAŞVURULARIN ALINMASI

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 25 Ocak 2018 tarihinde başladı ve başvurular 8 Ocak 2018 tarihi itibari ile sona erecektir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını bugün mesai bitimine kadar Selçuk üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen olarak gerçekleştireceklerdir. Ayrıca başvuru için gerekli evraklar başvuru kılavuzunda belirtilmiştir.