Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı ile ilgili tüm detayları aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

– Uçak/Uzay Mühendisi, 2 kişi

– Makine Mühendisi, 1 kişi

– Elektrik Elektronik Mühendisi, 2 kişi

– İnşaat Mühendisi, 2 kişi

– Bilgisayar Mühendisi, 1 kişi

– Endüstri Mühendisi, 3 kişi

GENEL ŞARTLAR

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

– Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 

– Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

BAŞVURU SÜRECİ

– Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, tarafından yayımlanan ilana başvurular en geç 25.08.2017 Cuma günü saat 16:00 ‘a kadar, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası üzerinden yapılacaktır. 

Bir Yorum