Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 193 Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilanda, Ankara ilinde istihdam edilmek üzere, önlisans mezunları için yapılan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSP93) puan türü esas alınarak toplam 193 sözleşmeli büro personeli alınacağını duyurdu.

SGK personel alım ilanına başvurular 10 Nisan 2017’de başladı ve devam ediyor. Peki personel alımına kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar:

Alım Yapılacak Kadro/Sayı:

* Büro Personeli (193)

Kimler Başvuru Yapabilir?

* 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olanlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olanlar, 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP93 puan türünden en az 80 puan almış olanlar, sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir hali bulunmayanlar, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmayanlar, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olanlar  başvuru yapabilecek.

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru İşlemleri Nereden Yapılacak?

* Başvurular elektronik ortamda, 10 Nisan 2017 – 24 Nisan 2017 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında T.C. Kimlik numarası ile https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do adresinde bulunan başvuru ekranına giriş yapılıp “Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Büro Personeli Başvuru Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak doldurduktan sonra “tamam” ve “onayla” butonuna tıklayarak yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Edindiğim bilgiye göre 1.si belediye kendi elemanlarindan geçiş yapmış. 2.si ise üsküdar belediyesine baglı usim tarafından görüşmeler yapiliyormus. Kayıtlı olduğum halde aranmadim bile.

  2. yeliz hocam belediye ilgili ne alaka onu kavrayamadım ben ya ?