Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sözleşmeli Kamu Personeli Alıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve yayımlanan ilanda Sosyal Güvenlik Kurumu kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Konu ile ilgili olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilanda bilişim uzmanı kadrosu için 8 adet sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilana başvurular 24 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladı. Söz konusu ilana başvurular 8 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar www.sgk.gov.tr adresinde yayımlanan ilan ekindeki dilekçe ve istenilen diğer belgeler ile başvurularını yapacaklardır. Adaylar başvurularını Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad.No:6 Balgat/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 207 84 28-29) adresine şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak, Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, İngilizce dilinde öğretim yapan lisans düzeyinde öğrenim programlarından ilanda belirtilen durumda mezun olmak, YDS’den ‘E’ düzeyinde puan almış olmak, Başvuru yapılan sözleşmeli bilişim uzmanı pozisyonu için istenilen niteliklere ilişkin çalışmalarını belgelemek, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak” haiz olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilanda adaylarda bazı özel şartlar da aranmaktadır.

Bir Yorum