Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 125 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanla beraber 125 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacak olan ilanın merak edilen detaylarını sizler için paylaşıyoruz…

125 SÖZLEŞMELİ KAMU PERSONELİ ALINIYOR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurum bünyesinde görevlendirmek üzere 125 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan ilana göre alım yapılacak kadro ise Arşiv Uzmanı olarak açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında ise;

“657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Başvuracak adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması ve ) Erkek adayların, askerlikle ilgisi bulunmamak.” ifadesine yer verildi.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ayrıca yayımlanan ilan içeriğinde yer alan detaylara göre ise; “Yükseköğretim kurumlarının Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, ya da programında Osmanlı Paleografyası, Arapça, Farsça derslerine yer veren en az 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan Osmanlı Paleografyası, Arapça veya Farsça derslerinden herhangi birini gördüğünü gösterir not dökümü istenecektir.)” şartlarına yer verilmiş durumda.

KPSS Şartı Adaylardan İsteniliyor

Ayrıca adaylardan KPSS (B) grubu KPSS-P3 puan türünden 60 ve ya üzeri puan almış olmaları gerektiği ifade ediliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı açıklanan personel alım ilanına adaylar söz konusu başvurularını 6 Nisan 2018 ve 13 Nisan 2018 tarihleri arasında yapabilecekler.

Bir Yorum

  1. Ben Düzcede ikamet etmekteyim Düzlise sosyal bilimler mezunuyum özel güvenlik belgem var silahlı olarak görevde bulundum bilgisayar bilgim var B sınıfı ehliyetim var aktif araç kullanan biriyim daha önce santral görevlisi kantar görevlisi ve müşteri karşılama ve ürün tanıtımı gibi konularda 7yıl çalıştım sayın devlet yetkililerim bizleri de devlet kurumlarına alsanız bizde evimize çocuklarımıza bakma imkanımız olur ve bir çok ağır kosullardakosullardaki işlerde çalışmaktan bedenen çok yorgun bir okadar da sağlık sorunları yaşıyorum ayaklarım bedenimi tasıytaşıyamıyor bizlerde biraz daha iyi koşullarda istihdam etme imkanı sağlanamazmı sizden bu konuda yardım istiyoruz ve 40 yasin altı lise mezunu bizler neden devletin tüm kadrolarından men ediliyoruz suçumuz nedir yada vatan haini devletime milletime ihanet edenlerden dahafazlamı suçlu yuz ki yaş engeli şu engeli bu engeli gibi koşullar ile devletimizin kurum ve kuruluşlarında çalışmıyoruz sizden bizleri de hizmetli depocu evrak dağıtıcı v.s gibi görevler ile devlet kurum ve kuruluşlarında istihdam sağlamamız.Saygilarimla