Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Gemi Adamı Alımı İlanına Başvurular Başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığınca yayımlanan ilana göre “gemi adamı” alınacağı ifade edildi ve alımların “sözleşmeli” olarak yapılacağı bildirildi.

Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlandı ve bizlerde kamupersoneli.net olarak detayları okurlarımızla paylaşıyoruz.

KADRO DETAYI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda adayların en az lise veya dengi okullardan mezun olması gerekiyor.

Ayrıca en az Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sınırlı kaptan belgesine sahip olmak zorunlu.

Diğer yandan telsiz cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olmak gerekiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Gemi Adamı Alımı İlanına Başvurular Başladı!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Tarım ve Orman Bakanlığınca yayımlanan ilanda adayların 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48 inci maddesinin (a) fıkrasında yer alan şartlara haiz olmaları gerekiyor.

Türk vatandaşı adayların başvuru yapması istenirken ayrıca kamu haklarından mahrum olmamak talep ediliyor.

Başvuru yapacak erkek adayların askerlikle ilgisi bulunmaması, askerlik çağına gelmemiş olması bunun haricindeaskerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması zorunlu.

Adayların görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmaması gerekiyor ve sınav tarihi itibariyle (20 Kasım 2018) 45 yaşında veya üzeri olmamak gerekiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

“Gemi adamı” alım ilanına başvurular 29 Ekim 2018 tarihinde başladı ve 9 Kasım 2018 tarihinde saat 17:00 (mesai bitimine) kadar alınacak.