Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TEİAŞ Sözleşmeli Personel Alım İlanı DPB'de Yayımlandı

Türkiye Elektrik İletim A. Ş. Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türkiye Elektrik İletim A. Ş. Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacağını ifade etti. 

Söz konusu personel alım ilanında Türkiye Elektrik İletim A. Ş. Genel Müdürlüğü avukat kadrosu için sözleşmeli personel alımı yapacağını ve bu personel alımında adayların KPSS B Grubu kadrolar için KPSS P3 puan türünde en az 70 puan şartının oluğu belirtildi. İlan hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

PERSONEL ALIM TABLOSU

GENEL ŞARTLAR

TEİAŞ Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak. Yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, Görevlerini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamak, Hukuk fakültesinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak,

Başvuru tarihinin son günü itibariyle staj süresi hariç en az iki yıl süre ile fiilen avukatlık yapmış olmak, KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 22 Mayıs 2016 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. Merkez teşkilatına ataması yapılacak 3 (üç) Avukat için son başvuru tarihi itibariyle geçerliliğe sahip Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinden en az (B) düzeyinde puan almak veya ÖSYM Başkanlığınca eş değerliği kabul edilen sınavlardan buna denk puan aldığına ilişkin belgeye sahip olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 29 Ocak 2018 tarihinde yapmaya başlayacaklar ve ilana başvurular 9 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar “www.teias.gov.tr” web adresi üzerinden başvuru formunu temin edip dolduracaklar bununla birlikte başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12 Çankaya/Ankara) adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapacaklardır.