Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yayımlanan ilanda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin 56 sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi. 

KADRO DETAYLARI

Söz konusu alımların Hemşire, Eczacı, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli kadroları için gerçekleştirileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 18 Haziran 2018 tarihinde başladı ve adaylar başvurularını 2 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda KPSS en az 50 puan şartı da aranmaktadır. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına kılavuzda belirtilen belgeler ile şahsen olarak yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Konu ile ilgili olarak ilana başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre adayların şu şartlara haiz olmaları gerekmektedir:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığı vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

f) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

g) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

h) Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak