Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tokat Şenyurt Belediyesi KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alıyor

Tokat Şenyurt Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile talep edilen şartlara durumu uyan adaylar arasından bayan mühendis alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru şartları, başvuru süreci ve diğer detaylar şöyle:

Alınacak Personel:

* Mühendis (1)

Genel Şartlar:

* Tokat Şenyurt Belediyesi işçi alım ilanına başvuracak adayların; 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan Emeklilik ve Yaşlılık aylığı almıyor olmak, başvuru yapacak olanların işe başlayacakları yerde ikamet ediyor olmaları şarttır.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Diploma yada sureti

* Özgeçmişini anlatan CV

* Yerleşim yeri belgesi

* Nüfus Cüzdan Fotokopisi

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci: Tokat Şenyurt Belediyesi sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları 2 Şubat- 6 Şubat 2017 tarihleri arasında Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak.

Müracaat eden adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Sözlü sınav ilanın bitimi ve müracaatların alındığı hafta içinde komisyon tarafından yapılacaktır. Müraacat eden adaylara sınav tarihi, yeri ve saati bildirilecektir.

Bir Yorum

  1. kpss siz miiiiii bu nedir torpil. adamın suratına mı bakacaksınız

  2. Sayin bakanım açılacak olan bu kadro içinde ziraat teknikeri alımlarıninda alınmasını temenni ediyorum çünkü biz teknikerlerde yıllarca atama bekliyoruz kendim tigem çocuğuyum tek hayalim olan tigeme tekrar geri dönmek bizleride unutmayın sesimizi duyun