Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuru Süreci Devam Ediyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

TÜİK tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular sürüyor İşte Detaylar,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADRO

– Bilişim Personeli (8 kişi)

ADAYLARDA ARANAN GENEL ÖZELLİKLER

– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, 

–  Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bu belirtilen bölümlerin dışında dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak.

– Erkek adaylar için askerlik ile ilgili terhis, muafiyet veya son başvuru tarihi itibariyle en az 2 (iki) yıl erteletmiş olmak kaydıyla ilişiği bulunmamak.

– Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri, zorunludur.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRECİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) sözleşmeli personel alım ilanına başvurular,Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı’na şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), sözleşmeli personel alım ilanına son başvuru tarihi 4 Ağustos olarak açıklanmıştır.