Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Devam Ediyor

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile Araştırmacı ve Uzman kadrosunda görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular Devam Ediyor

İlanın,Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanmasıyla başlayan başvurular, 18 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, “Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Sağlık Bakanlığı Yerleşkesi Mithatpaşa cad. No:3 B Blok 6. Kat Oda No:619 06434 Sıhhiye/ANKARA” adresine, istenilen belgeler ile beraber şahsen yapılacak.

Başvuru Esnasında İstenilen Belgeler

Adaylar başvuru esnasında;  İş Başvuru Formu (Başkanlığımıza müracaatta doldurulacak), Diploma aslı veya Noter veya Okul tarafından onaylı örneği, (Diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noter veya okul tarafından onaylı örneği),  Yabancı Dil Yeterlilik Sınavları Sınavı Sonuç Belgesi. (Ya da eşdeğer belgenin aslı veya noter tasdikli örneği ya da Başkanlıkça tasdikli örneği), Yabancı Uzman olarak başvurulması durumunda çalışma iznini gösterir belge, Adli Sicil Belgesi, Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, Sağlık Raporu (657/48-7 akıl hastalığı bulunmamak.), Son 3 ay içerisinde çekilmiş 2 adet fotoğraf (İş Başvuru Formu için kullanılan dışında.), Özgeçmiş teslim edecek.

İlana Kimler Başvurabilir, Başvuru Şartları Neler?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım ilanına başvuracak adayların; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak, grevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, güvenlik soruşturması/arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, yabancı dil yeterliliği olmak ve bunu bir sınavla belgelemek şartlarına haiz olmaları gerekiyor.

Personel Alım Süreciyle İlgili Duyuruların Yapılması

Süreçle ilgili tüm gelişme ve duyurular TÜSEB (www.tuseb.gov.tr) web sayfasında ilan edilecek.

 Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren yedi iş günü içinde Başkanlık internet sitesinde yayınlanacak ve sonuçlar sınava giren adaylara ayrıca yazılı olarak bildirilecek.