- Haberler
- Personel Alımı
- Türkiye Şeker Fabrikaları 250 Mühendis Alımında Son Gün !
Türkiye Şeker Fabrikaları 250 Mühendis Alımında Son Gün !
Türkiye Şeker Fabrikaları, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile T.C.
Türkiye Şeker Fabrikaları, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden fabrikalarımıza ve bağlı ziraat bölge şefliklerine 250 mühendis alımı yapılacağını duyurmuştu.
Şeker Fabrikaları bünyesinde alınacak 250 mühendis için başvurularda sona gelindi.
Alım Yapılacak Kadro ve Sayı:
* Mühendis (250)
Genel Açıklamalar:
* Alınacak mühendisler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacak.
* Hangi fabrikamıza hangi meslek grubuna göre ve kaç kişi alınacağını gösterir liste ilişikte sunulmuştur
* Her fabrika kendine ait listeyi bulunduğu İş Kurumu İl Müdürlüğüne gönderecek ve orada ilan edecektir
* Alımlarla ilgili sözlü sınavlar Genel Müdürlüğümüzde yapılacaktır.
* Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.
Başvuru Süreci:
* Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde alınacak mühendisler için başvurular bugün (17 Mart 2017) mesai bitiminde sona erecek.
Bakmadan Geçme





