Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Türkiye Su Enstitüsü Personel Alım İlanı

Türkiye Su Enstitüsü (SUEN), Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi aracılığıyla personel alım ilanı yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanına dair detaylar şu şekilde,

SUEN PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı yayımladığı personel alım ilanında Yerli Uzman Personel pozisyonunda personel alımı yapacağını ve söz konusu bu personel için 2 personel istihdamı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yayımlanan ilana Uzman Personel alımı KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak ve ilana KPSS’den en az 70 almış olanlar başvuru yapabilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

DPB’nin internet sayfası üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Su Enstitüsü Uzman Personel alımı başvuru şartlarını taşımları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddeleri hükümleri saklı kalmak kaydıyla ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı bulunmamak, görevini yapmaya engel hastalığı bulunmamak, Çevre Mühendisliği lisans mezunu olmak, KPSS’den en az 70 almış olmak, YDS’den en az 75 almış olmak. 

İlana başvuru yapacak adayların ayrıca, 658 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 10 uncu maddesinde belirtilen şartlar ile Türkiye Su Enstitüsünde istihdam edilecek Uzman Yönetmeliğinin 6. maddesinin 1, 2, 3 fıkralarında belirtilen genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir. 

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Su Enstitüsü (SUEN) tarafından yayımlanan Uzman Personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 2 Temmuz ile 5 Temmuz tarihleri arasında kurumun İdari ve Mali İşler Koordinatörlüğünden temin edilecek başvuru formu ile birlikte şahsen yapılacağı açıklandı.