Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Türkiye Su Enstitüsü Uzman Personel Alımı Yapacak

Türkiye Su Enstitüsü yayımladığı bir ilan ile kadrosunda bulunan eksik pozisyonlarda istihdam edilmek üzere ve Türkiye Su Enstitüsünde İstihdam Edilecek Uzmanlar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri uyarınca Uzman Personel alımı yapacağını ilan etti. 

İlana göre 1 kişinin istihdam edileceği alım ilanına aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. 

UZMAN PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Su Enstitüsü tarafından DPB aracılılığıyla yayımlanan ilan metninde alım ilanına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları da ilan edildi. Kamupersoneli.net olarak ilan metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru koşulları,

658 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin10 uncu maddesinde belirtilen şartlar ile Türkiye Su Enstitüsünde istihdam edilecek uzman yönetmeliğinin 6. maddesinin 1, 2, 3 fıkralarında belirlenen genel ve özel şartları taşımak, kamu hizmetinde ilk defa Enstitü bünyesinde başlayacak olanlar için son iki yıl içinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak, İngilizce dilinde geçerliliği devam eden YDS’den asgari 75 puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından  ÖSYM Başkanlığı’nca bu denkliği kabul edilen bir belgeye sahip olmak. 

Ayrıca Türkiye Su Enstitüsü Uzman Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmaları isteniyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Su Enstitüsü Uzman Personel alım ilanına başvuru süreci 15 Ekim tarihinde başlayacak ve 18 Ekim tarihine kadar devam edecek. Başvurular kurumun İdari ve Mali İşler Koordinatörlüğü birimine şahsen yapılacak. İlana başvuruda bulunacak adayların ilan metninde yer alan başvuru evraklarını da hazırlamaları gerekiyor.