Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı merkez teşkilatında görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacak.

Kurum tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, alım yapılacak kadrolar ve ilana dair diğer detaylar aşağıda siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte detaylar, 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı ile adaylara duyurulan kamu personeli alım ilanında yer alan detaylara göre, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı üniversitelerin çeşitli bölümlerinden mezun olmuş adaylar arasından personel alımı yapacak.

İlana göre söz konusu alımlar Sözleşmeli Yerli Uzman pozisyonuna yapılacak ve bu kadro için kurum bünyesine 50 personel istihdam edilecek.

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı yayımladığı Uzman Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların kurum tarafından ilan edilen başvuru şartlarına haiz olmalarını istiyor. 

İlan metninde yer alan başvuru koşulları arasında, genel personel alım başvuru şartları ve bu şartlara ek olarak alım yapılacak unvana göre belirlenen özel şartlar bulunuyor. 

İlan metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

”657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak, Başkanlığın görev alanı ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe sahibi olmak, B Grubu Sözleşmeli Yerli Uzman için Arapça veya Farsça dan KPDS’den en az (C) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak, C Grubu Sözleşmeli Yerli Uzman için KPDS’den en az (C) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak,”

Eğitim Şartı;

BAŞVURU EVRAKLARI

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı Uzman Personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvuru sırasında aşağıda yer alan evrakları kuruma teslim etmeleri gerekiyor.

Kurum tarafından yayımlanan istenilen evraklara ilişkin listede, İş talep formu, mezuniyet belgesin onaylı örneği, KPDS sonuç belgesi, onaylı nüfus cüzdanı örneği, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, hizmet belgesi sağlık raporu, özgeçmiş ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmadıklarına dair belgesi yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı sözleşmeli Uzman Personel alım ilanına başvuru süreci 

26 Şubat- 16 Mart tarihleri arasında yapılacak. İlana başvuru yapacak adayla başvurularını Başkanlık İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına şahsen, elden veya iletişimde belirtilen adrese posta yoluyla teslim edilmesi yoluyla yapacaklardır. 

Bir Yorum