Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TÜSEB Sözleşmeli Personel Alımında Son Günler

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak Uzman pozisyonunda sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Personel alımları sözlü sınav esasına dayalı olarak yapılacak. Sözlü sınav sadece belirtilen pozisyonlar için yapılacak.

BAŞVURULARDA SON GÜNLER

TÜSEB sözleşmeli personel alım ilanına başvurular, 27 Eylül 2017’de başladı ve 12 Ekim 2017 mesai bitiminde sona erecek. Başvurular, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Ankara adresine şahsen yapılacak.

İSTENİLEN BELGELER

İş başvuru formu, diploma aslı ve fotokopisi, Yabancı Dil Sonuç Belgesi, çalışma iznini gösterir belge, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, sağlık raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, yabancı dil yeterliliği sınav ile belgelemek.