Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başlıyor !

Yargıtay Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Yargıtay Başkanlığının sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağı ifade edildi. 

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular başlıyor. Bu bağlamda ilan hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

BAŞVURU DETAYLARI

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 5 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alım ilanına başvurular 4 Haziran 2018 tarihi itibariyle başlayacak ve başvurular 8 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Yargıtay kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları haiz olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda 375 sayılı KHK’de belirtilen sürelerde 2 kat için en az 3 yıllık, 3 kat için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Bilgisayar çevre bilimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak, Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen ve takım çalışmasına yatkın olmak.”

Bir Yorum