Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Yozgat Bozok Üniversitesi Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri ve Eczacı Alımı Yapıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından yayımlanan “sözleşmeli personel” alım ilanına yönelik olarak tüm detayları okurlarımızla paylaşıyoruz.

KADRO DETAYLARI

Yozgat Bozok Üniversitesince yayımlanan ilanda ise belirtilen kadro detayları şu şekilde;

HEMŞİRE

Hemşire kadrosuna sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunu adaylar arasından yoğun bakım hemşireliği sertifikasına sahip olan adayların başvuruları alınacak.

Ayrıca bir diğer hemşire kadrosu için alınacak personellerin sağlık lisesinden hemşirelik bölümü mezunu olması gerekiyor ve Neonatal Resüsitasyon Programı uygulayıcı sertifikası veya yeni doğan yoğun bakım hemşireliği sertifikasına sahip olmak zorunlu.

EBE

Yozgat Bozok Üniversitesince tarafından yayımlanan ilanda ise ebelik bölümüne başvuru yapacak adayların lisans mezunu olması zorunlu.

SAĞLIK TEKNİKERİ

Sağlık Teknikeri olarak iki kişi istihdam edilecek ve başvuru yapacak adayların anestezi bölümü önlisans mezunu olması gerekiyor.

SAĞLIK TEKNİKERİ

Diğer bir sağlık teknikeri kadrosu için başvuru yapacak adayların Radyoloji bölümü önlisans mezunu olması gerekiyor ve Radyoloji ünitesinde en az 1 (bir) yıl süre ile çalışmış olduğunu SGK’dan belgelendirmek gerekmekte.

Bunun yanı sıra Sağlık Bakanlığı veya Üniversite Hastanelerinden onaylı Pacs Sistemi Eğitimi Sertifikasına sahip adayların başvuruda bulunması gerekiyor.

ECZACI

Eczacı kadrosuna başvuru yapacak adayların eczacılık bölümü lisans mezunu olması gerekiyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri ve Eczacı Alımı Yapıyor!

BAŞVURU TARİHLERİ

İlana başvurular 19 Ekim 2018 tarihinde başladı ve 2 Kasım 2018 tarihinde saat 17:00’da sona erecek.