Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Alım İlanı Yayımladı

Yozgat Bozok Üniversitesi, DPB’den yayımladığı bir ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. 

Peki alımlar hangi pozisyonlardan yapılacak? İlana başvuruda bulunacak adaylardan hangi koşullar talep ediliyor? Başvurular ne zamana kadar yapılabilecek? Tüm bu soruların cevaplarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

YOZGAT ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında Lise mezunu Hemşire, Lisans mezunu Ebe, Önlisans mezunu Sağlık Teknikeri ve Eczacı alımı yapılacağı ilan edildi. Yapılacak olan sözleşmeli personel alım ilanı ile ilgili açıklamada, alımların KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacağı duyuruldu. 

Yozgat Bozok Üniversitesi  hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde görevlendirmek üzere yapılacak olan personel alımlarına ilan metninde yer alan başvuru koşullarına haiz olan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan alım ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar şöyle;

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2016 yılı ve 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için 2016 yılı KPSSP94, Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93, Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak.

İlana başvuruda bulunacak adaylardan ayrıca, ”657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu Şekilde istihdam edilenler, hizmet Sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca Sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” şartına haiz olmaları isteniyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 2 Kasım tarihine kadar yapacaklardır. İlana başvuruların yapılmasına ilişkin açıklamada ise, ”www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Bakanlığı’na şahsen yapılacaktır.” ifadeleri yer aldı.