Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, DPB üzerinden yayımladığı bir ilan sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilana ilan göre alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası ve KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla (yazılı ve / veya sözlü sınav yapılmaksızın) gerçekleştirilecek. 

İlana başvuru yapılabilecek pozisyonlar ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli sağlık personeli alımı tek bi kadrodan yapılacak ve 7 personel istihdamı sağlanacak. Alım ilanına göre alımlar, Hemşire pozisyonuna gerçekleştirilecek ve lisans ile lise mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan sözleşmeli Hemşire alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru  koşullarını sağlamaları gerekiyor. Başvuru koşulların haiz olmayan adayların başvuruları ise geçersiz sayılacak. 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından alım yapılacak Hemşire kadrosuna göre belirlenen koşullar,

Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç), Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP94 puanı bulunmak, Lisans Mezunları için 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP3 puanı bulunmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını ilanın yayımlanmasından sonraki 15 gün içinde yapabilecekler. İlana başvurular Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Adayların başvurular sırasında ise Dilekçe Örneği, Sağlık beyanı, Askerlik beyanı, Adli Sicil Kaydı beyanı, İş Talep Formu, Özgeçmiş, Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Kimlik Fotokopisi, Lisans için 2018 KPSS(B), Ortaöğretim için 2016 KPSS(B) grubu sınav sonuç belgesi evraklarını teslim etmeleri gerekiyor. 

Bir Yorum

  1. Puan aralığı başvuru yapanların şuan kaç uzak illerden gelmek sorun bilgi verir misiniz