Sözleşmeli Personel Alım İlanları

2016 KYK Personel Alımı Sözlü Sınavı ( Sorular, Cevaplar , Yorumlar )

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) Sözlü Sınav Aşamaları başlıyor. KYK sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi 8 Nisan 2016 tarihinde Gençlik ve Spor bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. Adayların bir çoğu söz konusu sözlü sınav aşamalarının heyecanını o tarihten günümüze yaşıyor. Sözlü sınavlar hakkında merak edilenler ve daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip edebilirsiniz.

KYK 1403 Personel Alımı Sözlü Mülakatları Başlıyor

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sözlü mülakatlarında adaylara Genel Kültür, Muhakeme Gücü, İfade yeteneği ve temsil kabiliyeti , iletişim beceleri gibi konulardan teste tabi tutulacaklar. Söz konusu sözlü sınavına giren adayların cevapları komisyonda bulunan üyelerin her biri tarafından ayrı ayrı değerlendirmeye tabi tutulacak ve adayların 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekecek. 70 puanın altında olan adaylar başarısız sayılacak. 

Sözlü Mülakatlar Hakkında Görüşleriniz

Mülakatlar hakkındaki görüşlerinizi sorular ve diğer detayları bizlerle ve sözlü sınav aşamasındaki diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Sınav Zor Muydu?

Sizce Sözlü sınavlar zor muydu? , kolay mıydı? , En zorlandığınız sorular nelerdi?


Kamu personel alım haberleri, gündem gelişmeleri, kamudan haberler ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden ve daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Çok büyük heyecan.Ben geçen sene girmiştim. Fakat geçemedim mülakata giren arkadaşlara başarılar dilerim.

  2. Iki soruyuda bildim ama bakalim kismet.. sorun yok gibiydu diger asamalarda

  3. Hepimizin sınavı iyi geçmiştir inşaAllah sorular zor değildi