Sözleşmeli Personel Alım İlanları

3 Bin 721 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Sonuçları

3.258 infaz ve koruma memuru, 201 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 63 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 49 teknisyen, 121 destek personeli (şoför), 14 destek personeli (aşçı), 15 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 3.721 sözleşmeli pozisyonları için başvuru işlemlerini gerçekleştiren adayların heyecanlı bekleyişi  6 Elim 2016 tarihinde sona erecek.

UYGULAMA SINAVLARI VE BOY KİLO ÖLÇÜMLERİ NE ZAMAN?

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan teknisyen, sağlık memuru, aşçı, kaloriferci adayları ile uygulama sınavına katılacak olan ceza infaz kurumu katibi, şoför ve boy kilo ölçümlerini yaptıracak olan adayların listesi Cumhuriyet Başsavcılığı internet siteleri üzerinden yayımlanacak. Başvuruda bulunan adaylara başvuru sonuçları ile ilgili ayrıca bir tebligat yapılmayacak. İnfaz ve Koruma memuru için başvuruda bulunan adaylardan başvurusu kabul edilenler 10 ile 11 Ekim 2016 tarihlerinde boy ve kilo ölçümlerini yaptıracak.

Sözleşmeli Ceza İnfaz Kurumu Katibi ünvanı için başvuruda bulunan adayların uygulama sınavı 12 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek, Şoförler için uygulama sınavı 14 Ekim 2016 tarihinde yapılacak.

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu katipliği), teknisyen, diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (şoför, aşçı ve kaloriferci) için sözlü sınav tarihi 31 Ekim 2016 ve devam eden günler olarak açıklandı. 

Bir Yorum

  1. gardiyanlık başvurusu yapmış biri olarak söylüyorum, bugün mülakatlara giren bi hakimle konuştum, aileden birisi eğer Fetöden yargılanıyorsa suçsuzda olsa kesin elenir dedi. kpss 80 puan var başvurdum ancak seni kesin elerler cevabını aldım. eğer aranızda benim gibi olanlar varsa umudunu kırmak istemem ama elenecez

  2. arkadaşlar şimdi bir adliyeye ulaştım belli bir saati yok gün içinde yayımlanacakmış
    bilginiz olsun.

  3. liste açıklanmadı mı yoksa ben mi yanlış yerden bakıyorum acaba bilgisi olan var mı ??????

  4. arkadaşlar ikm ne zaman açıklanacak bulamiyorum sonuclari

  5. Bende bulamıyorum bulan varsa yardımcı olsun lütfen

  6. ne zaman acıklancak bu sonuclarr haberi olan varsa bilgi verebilir mi

  7. Arkadaşlar sınava girdiğiniz komisyonu arayın açıklanmamış daha bu hafta içi aciklanacak dediler ben aradım silivri adliyesini