Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 3 Bin 721 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün taşra teşkilatı için yapacağı alımlara başvuruda bulunan adayların merakla beklediği sonuçlar açıklanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru süreci 19 Eylül’de başlamış 27 Eylül 2016 tarihinde sona ermişti. 6 Ekim 2016 tarihi itibariyle başvuru sonuçları açıklanmaya başladı.

SONUÇLARI NASIL GÖREBİLİRİM?

Adayların başvuru sonuçlarını görebilmeleri için başvuruda bulundukları il-ilçenin internet sayfasına bakması gerekmektedir. Örneğin Adana Adliyesi’ne başvuruda bulunan sözleşmeli infaz ve koruma memuru, şoför , aşçı adayları “adana.adalet.gov.tr” adresinden sonuçlara erişim sağlayabilirler. Yine aynı şekilde Silivri Adliyesi’ne başvuruda bulunduysanız ilgili sonuçları “silivri.adalet.gov.tr” adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Konu hakkında yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla başvurabilirsiniz. Hala sonuçları açıklamayan bazı il ve ilçelerin olduğu biliniyor , gün içerisinde tüm sonuçların açıklanması bekleniyor. Adalet Bakanlığı’nın personel alımına ilişkin tüm gelişmeleri kamu personeli sitesinden takip edebilirsiniz, gelişmeler hakkında detayları cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamu personelinin android ve ios işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirdiği mobil uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Tarsus sağlık personeli neden açıklanmadı bilgisi olan var mı

  2. nevşehir ikm alımında kayseri 1 nolu t tipi ve 2 nolu t tipi diyor ama kayseride böyle ceza evi yok