Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 3 Bin 721 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurular Başladı

 Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alımı ile ilgili süreç başladı. Adaylar başvurularını 19 Eylül 2016 ile 27 Eylül 2016 tarihleri arasında yapabilecekler.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alım ilanına ait duyuru 4 Ağustos 2016 tarihinde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılmıştı. İlgili ilan duyurusunda CTE bünyesine 3 bin 258 infaz ve koruma memuru, 201 büro personeli, 63 sağlık personeli, 49 teknisyen, 121 destek personeli (şoför) , 14 destek personeli (aşçı) alınacağı bildirilmişti.

Adalet Bakanlığı Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adayoların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, TCK’daki belirtilen (bknz. ilan dosyası) suçları işlememiş olması, askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi , Güvenlik soruşturmalarından olumlu yanıt alması, lisans mezunları için 2016 KPSSP3, önlisans mezunları için 2014 KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2014 KPSSP94 puanı esas alınmak kaydıyla Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olması gibi şartlar bulunuyor.

Alımlara başvuruda bulunmak isteyen adayların özel şartlar gibi detaylara göz atmaları gerekmektedir.

Söz konusu alımlar hakkında tüm detaylara göz atmak için ilanın yer aldığı haberimize göz atabilirsiniz. Adalet Bakanlığı 3 Bin 721 Sözleşmeli Personel Alıyor 

Bir Yorum

  1. Benim hiç bi işim yolunda gitmiyor zaten bari bu şansı verseydiniz nolurdu sanki