Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı Kaç Sağlık Personeli Alıyor? Toplum Sağlığı , ATT ve Hemşirelik Mezunları İçin Alım Var Mı?

Adalet Bakanlığı Sağlık Personeli Alımı Yapacak. Adalet Bakanlığı tarafından 2954 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair ilanları daha önce sitemizde belirtmiştik.

Adalet Bakanlığı Kaç Sağlık Personeli Alıyor?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) bünyesinde istihdam edilmek üzere 95 Sağlık personeli’de bu ilan kapsamına giriyor. Adalet Bakanlığı Sağlık Personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların KPSS 2014 ‘den en az 70 puan alması gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İçin Genel Şartlar

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına yerleşebilmek için tüm adayların Türk Vatandaşı olması, Kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetinin bulunmaması , Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması, Yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması, Sağlık raporu, Merkezi Sınavdan (KPSS) en az 70 puan alması gerekiyor. Detayları aşağıdaki ilan dosyasından görebilirsiniz.  

Sözleşmeli Sağlık Memuru Pozisyonları İçin Hangi Şartlar Bulunuyor?

Sözleşmeli Sağlık Memuru pozisyonlarına yerleşmek isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerekiyor, E Sınıfı sürücü belgesi de şartı aranıyor, Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonu için alınacak adayların, Meslek liselerinin hemşirelik, Toplum sağlığı veya acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun ya da söz konusu bölümlerin lisans ya da önlisans programlarından mezun olması gerekiyor.
Kamu personeli alımları, kamu haberleri, gündemden gelişmeler ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Değerli ziyaretçimiz kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde anında haberdar olabilirsiniz