Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Askeri Gazino Müdürlüğü En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

 Askeri Gazino Müdürlüğü’nün KPSS Şartlı en az lise mezunu personel alımı için süreç başladı. Peki söz konusu alımlara kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar.  

BAŞVURULAR 21 KASIM 2016 TARİHİNE KADAR SÜRECEK

Çanakkale Askeri Gazino Müdürlüğü En az lise ve dengi okullardan mezun KPSS’den 60 puan almış adayların başvuruda bulunabildiği ilanı İŞKUR üzerinden yayına soktu. İlan duyurusunda garson ve bulaşıkcı alımı yapılacağı bildirilirken başvuruların 21 Kasım 2016 tarihine kadar İŞKUR il müdürlüğünden alınacağı bildirildi.  

ÇANAKKALE ASKERİ GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ 7 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Söz konusu ilan duyurusunda Çanakkale Asgari Gazino Müdürlüğü’nün 2 adet bulaşıkçı, 5 adet garson alımı yapılacağı bildirildi. Kamu personeli alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.  Kamu personeli alımları, ekonomi ile ilgili gelişmeler, son dakika haberleriyle ilgili tartışmalara katılmak için forum.kamupersoneli.net adresine ücretsiz üye olabilir, bu sayede diğer üyelerimizle iletişime geçebilir bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET  – ANKARA