Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Personel Alımı Başvurularda Sona Geliniyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alımı için başvurular sona eriyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) 2954 sözleşmeli personel alımıyla ilgili bilgilendirmeleri kamupersoneli.net olarak yapmaya devam ediyoruz. ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 2454 infaz ve koruma memuru, 144 büro personeli ( Ceza infaz kurumu katibi) , 95 Sağlık memuru, 56 Teknisyen, 155 şoför, 26 aşçı, 24 kaloriferci alımıyla birlikte toplam 2954 Sözleşme personel alımı yapacak.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor
 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde adayların istihdam edilmesi için gereken şartları sayfanın altında bulunan linke tıklayarak edinebilirsiniz. Adalet bakanlığı personel alım ilanı için son başvuru tarihi 15 nisan 2016 olarak belirlenmişti. Söz konusu sözleşmeli personel alımı için 15 Nisan 2016 (CUMA) gününe kadar adayların başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için başvuruda bulunacak adaylar söz konusu 15 nisan 2016 tarihinden sonra başvuru yapamayacak.

Bir Yorum

  1. nasil basvuruda bulunacagiz onun ile ilgili lutfen bilgi verin diger türlü okumakla kaliyoruz

  2. başvuru nereye yapılacak internet üzerinden oluyormu yardımcı olunuz lütfen

  3. arkadaşlar osym den başvuru yapılıyor yalnız başvuru yapacagınız yerin kodlarına ihtiyac var ona nasıl ulaşacaz bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var sa lütfen yardımcı olsun..