Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Cide Belediyesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı

Cide Belediyesi sözleşmeli personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden 13 Ocak 2017 tarihinde yayımlandı. Cide Belediyesi personel alımı ilanına başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 23 Ocak 2017 tarihinde sona erecek.

Alım yapılacak personel: 1 adet tam zamanlı sözleşmeli inşaat mühendisi alımı yapılacaktır.

Başvuruda aranılan şartlar:
– 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
– Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak.
– Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.
– Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma,yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
– Herhangi bir Sosyal güvenlik Kurumundan emeklik ve yaşlılık aylığı almamak ve Başka bir kurum ile sözleşmesi bulunmamak

Başvuruda istenilen belgeler:
– Başvuru dilekçesi
– Öğrenim durum belgesi fotokopisi (Noter Tasdikli)
– Nüfus cüzdan fotokopisi
– Sağlık raporu
– Adli Sicil Kaydı
– Özgeçmiş CV.-2 Adet Fotoğraf
– Yerleşim yeri belgesi.
– Erkek Adaylarda, Askerlik ile ilgili bir ilişiği olduğunu belgelemek (Terhis Belgesi)

Başvuru tarihi ve yeri: Cide Belediyesi personel alımı ilanına başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 23 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Adayların 23 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 16:30 a kadar Cide Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Diğer başvurular kabul edilmeyecektir.