Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Orkestra Sanatçısı Alımı Yapacak

Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü 1 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak. Devlet Personel Başkanlığı’ndan da yayımlanan ilana göre Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1 Adet orkestra sanatçısı alımı yapacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Orkestra Sanatçısı Alımı İçin Aranan Nitelikler
Adaylarda Aranan Nitelikler Şu Şekilde ; Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. 2- Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devem ediyor olmaları şartı aranır.

Başvuru Son Tarih

Başvuru için son tarih 5 Mayıs 2016 olarak belirtildi. Söz konusu alım için sınav yapılacak ve sınavın tarihi 6 Mayıs 2016. 

Sınav Nasıl Olacak?

 TİMPANİ / VURMALI ÇALGILAR: a) Adayın kendi seçeceği Timpani,Marimba,Ksilofon,Trampet ve diğer vurmalı çalgıları kapsayan bir konçertonun tümü (Piyano eşlikli). b) Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler. (Timpani ve tüm vurmalı çalgıları içerecektir!).