Sözleşmeli Personel Alım İlanları

DİKKAT! Adalet Bakanlığı 3 Bin 721 Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurularda Son Gün

BAŞVURULARDA SON GÜNE GİRİLDİ! 

Adalet Bakanlığı’nın büyük ilgi gören sözleşmeli personel alımı için başvurularda son güne girildi. Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 3 bin 721 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURULAR 19 EYLÜL’DE BAŞLAMIŞTI

Adalet Bakanlığı’nın Personel Genel Müdürlüğü (PGM) resmi internet sitesinden geçtiğimiz aylarda yayımlanan ilana başvurular 19 Eylül 2016 tarihinde başlamış ve özellikle infaz ve koruma memuru alımları ile büro personeli alımlarına yoğun talep olmuştu.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR?

Paylaşılan ilanda özleşmeli 3.258 infaz ve koruma memuru, 201 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 63 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 49 teknisyen, 121 destek personeli (şoför), 14 destek personeli (aşçı), 15 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 3.721 sözleşmeli personel alınacağı bildirilmişti.

BAŞVURULAR BUGÜN (27 EYLÜL 2016) SONA ERİYOR

Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylara kamupersoneli.net olarak son uyarımızı yapalım ve bugün (27 EYLÜL) başvuruların sona ereceğini duyuralım.  Başvuruda bulunabilmek için ilgili ilanda yer alan genel ve özel şartların tamamını yerine getirmeniz gerekmektedir.