Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) 80 Su Ürünleri Mühendisi Alımı Yapıyor

Gıda ,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 80 Su Ürünleri Mühendisi Alacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 80 Su Ürünleri Mühendisi Alımı yapacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 personel alım stratejisi kapsamında toplam 1677 personel alımı gerçekleştirecek.

Alımlar Yetersiz ( Bir Çok Mühendis Açıkta Kalıyor )

Söz konusu alımları uzun zamandır bekleyen mühendis ve veteriner hekimler alımlardan pek memnun kalmadılar. Personel alımı sayısını yetersiz bulan veteriner hekim ve mühendisler bakanlığın daha fazla personel alımı yapması gerektiğini ve kpss mağdurları için genel bir çalışmanın derhal başlaması taraftarı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı için tercih işlemleri 26 nisan 2016 tarihi itibariyle ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden başlayacak. Bahsi geçen tercih işlemlerinin sonlanma tarihi 2 mayıs 2016 olarak açıklandı.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 yılında istihdam edececeği 1677 personelin, 550’si Ziraat Mühendisi, 400’ü gıda mühendisi, 80 ‘i su ürünleri mühendisi, 10’u balıkçılık teknolojisi mühendisi, 71’i harita mühendisi , 566 ‘sı veteriner hekim olacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Su Ürünleri Mühendisi Alımı için Genel Şartlar ve diğer detayları aşağıdaki kamupersoneli.net haberi linkine tıklayarak öğrenebilirisiniz.

Bir Yorum

  1. 80 'i su ürünleri mühendisi, 10'u balıkçılık teknolojisi mühendisi çok az

  2. Köylerde kalan yaşlılar gençlerin köylere dönmesini istemiyor muhtarlar köylere dönmek isteyenlere bürokrasi uyguluyor ağaç dikiyorsun suyun varmı ya şu yanibasindan boşa akıyor yok osu koyun suyu adam açıkta besi yapıyor gelip evinin yanına ağıl tutup pisliğini sana kokutuyor baskayeri olmasına rağmen sırf dışardan kpye donmesinler diye

  3. Nasıl başvuru yapabilirim bende bekçilik yapmak istiyorum vatanım için canımız sağolsun