Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Hacettepe Üniversitesi 33 Sözleşmeli Personel Alıyor

Hacettepe Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Hacettepe Üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 33 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti.

İlana başvurular 14 Haziran 2016 tarihinde başladı ve ilana başvuru yapacak olan adayların başvurularını en geç 28 Haziran 2016 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  

Detaylar ise şöyle;

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI
 

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete’de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastaneleri’nde görevlendirmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır (21 Hemşire pozisyonu için ücretler Özel Bütçeden, 10 Hemşire ve diğer pozisyonların ücretleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır).
 

ARANILAN GENEL KOŞULLAR
 

(1) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

(2) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,