Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Hakkari Valiliği İnşaat Mühendisi, Mimar ve Elektrik Elektronik Mühendisi Alımı Başvurular Başladı

Hakkari Valiliği İnşaat Mühendisi , Mimar ve Elektrik Elektronik Mühendisi Alacak . Hakkari İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre Hakkari İl Özel İdaresi’nde sözleşmeli personel statüsünda istihdam edilmek üzere 5 personel alımı yapılacak. Söz konusu alımlarda 4 Yıllık İnşaat Mühendisliği Mezunu 3 Sözleşmeli Personel, 4 Yıllık Fakülte Mezunu 1 adet mimar, 4 Yıllık Fakülte mezunu 1 adet elektrik elektronik mühendisi alımı yapılacak. 

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşıması, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması, 35 yaşını geçmemiş olması, herhangi bir kurumda özel sözleşmeli personel olarak çalışmıyor olması, ilgili üniversitelerden mezun olması, il içerisindeki şantiyelerde çalışmayı kabul etmesi gerekiyor.  Başvuru yapacak adayların Hakkari’nin coğrafi yapısını bilmesi ve söz konusu coğrafi yapıdan kaynaklı sağlık sorunları yaşamaması için önceden uygunluğunu sağlık raporuyla belirlemesi, Şehirde ve ilçe merkezlerinde ikamet etmeyi kabul etmesi, mesleki iş tecrübesine sahip olması gerekiyor. 

Ayrıca Başvuruda bulunacak adayların 2014 Yılı KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olması gerekiyor.

Başvurular 16 Mayıs 2016 tarihinde başladı ve 6 Haziran 2016 tarihine kadar söz konusu alım için adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.