Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İnönü Üniversitesi 93 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

İnönü Üniversitesi geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda İnönü Üniversitesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. İlanın detayları ise şöyle;

ALINACAK PERSONEL

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanında Hemşire, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri pozisyonları için personel alımı gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylardan; 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak, 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.) şartlarını taşımaları istenmektedir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Adaylardan başvurularda Başvuru Dilekçesi (https://www.inonu.edu.tr/tr/cms/personel adresinden ulaşılabilir.), Özgeçmiş, 1 Adet Vesikalık Fotoğraf, E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır) belgeleri istenecektir.

BAŞVURULAR

İlana başvuru yapacak olan adaylar yukarıda belirtilen belgeleri şahsen veya posta yoluyla İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir. Postada yaşanan gecikmeler kabul edilmeyecektir. Söz konusu ilana başvurular 28 Nisan 2017 tarihinde sona erecektir.