Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS 2016-3 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puanlar

KPSS 2016-3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar , Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Resmi internet sayfasından yayımlandı.

KPSS 2016-3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar(LİSANS),  KPSS 2006-3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar(ÖNLİSANS), KPSS 2006-3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar(ORTAÖĞRENİM) için sayfanın altınnda bulunan linklere tıklayabilirsiniz. Bilindiği üzere uzun zamandır beklenen sağlık bakanlığı personel alımı için tüm işlemler sona ermiş oldu. Yerleştirme sonuçları açıklandı. Taban ve tavan puanlar açıklandı. Hangi puanla hangi şehirdeki sağlık bakanlığı kuruluşuna yerleştirme yapıldı. Detaylar için PDF dosyalarına bakabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. ne demek yeni mezunlar haziranda tercih verecek neyin kafasını yaşıyosun o kadar emek verip sınava girdim ben lan o kadar para yürüttünüz bizden adam gibi atama falan da olmadı da 15 tl için 2000 3000 atama yapıp o kadar kişiden para almadınız mı bu üç kağıtçılıktan sonra bir de yeni mezunlardamı tercih verecek oğlun mu mezun olacak bu sene şerefsizler defolun lan ben bu puanla 10 kerre atanmam lazım sizin i herifler yüzünden geleceğimiz heba oldu ömrümden iki yıl senin gibi biri yüzünden heba oldu defol lan defol adi herif taşeronları da al adam olan lafın arkasında durur senin gibi karaktersizler değil, canın cehenneme müezzinoğlu….

  2. sosyal hizmetler bölümünüseçmek isteyenler için yardımcı olurmusun kpss den ne kadar bi puan almak gerekiyo

  3. Yav arkadaş madem bu kadar adam yığılıyor niye hem lisesi üniversitesi hemde açıktan veriyosun sen bu bölümü anlamıyorum ya

  4. Arkadaslar ben hemsire olarak atandim devlet memuruyum bu bolumu okusam kadromu anesteziye tasiyabilirmiyim?

  5. 83 alasın ki hakkarinin dağına atanabilesin ayıptır ayıp! köprüymüş havalimanıymış avm miş.bunları yapacağına iş imkanı yarat genç nufusunu değerlendir herkes işsiz. avrupa ağlıyo nüfusum yaşlı üretkenlik yok diye bizdeki gençlerin alayı işsiz.

  6. Gencler lafim genel ..lise uc ogrencisi direk atanamiyo cnku diploma yok lise son ken atanabilirmsn o da suan ki yasadigimiz durumlar ortada..att ogrencileri rahatlikla atanabilir seksen alirsan gozun kapali atanirsin fakat kndi memleketin dglde baska sehrler olabilir.anestezi okudugun zaman hemsire degilsn bolumun anestezi diye geciyo oyuzden tekrardan bi sinava grmen lazm ben senin yerinde olsam bii memur olduysam ne mutlu bana ..hepiniz icin hayirlisi

  7. 56 puan ile memur olım olan kurumlar varmıdır bilgilendirir deniz sevinirim

  8. 56 puan ile memur olım olan kurumlar varmıdır bilgilendirir deniz sevinirim