Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 1 adet sözleşmeli grafiker personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların 27 Haziran 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylr ise şöyle;

Genel Açıklamalar:

Başkanlığımızda boş bulunan Diğer Teknik Hizmetler Personeli pozisyonunda istihdam edilmek üzere Grafiker unvanında 1 (bir) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Alınacak personel, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) fıkrası gereğince, tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Anılan personelin alımında 06.06.1978 Tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların “Sınav Şartı” Başlıklı Ek 2 nci Maddesinin (b) bendinde belirtilen yöntem uygulanacaktır.

KPSS Puan Türü ve Geçerlilik Yılı:

ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden 50 (elli) ve üzerinde puan almış olan adayların başvuruları komisyonca değerlendirilerek, genel ve özel şartları taşıyan adaylar arasından KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puanı olan aday kazanmış sayılacaktır.