Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Samsun Devlet Opera ve Bale Müdürlüğü En Az İlkokul Mezunu Sözleşmeli Personel Alacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yeni bir ilan verdi. İlana göre, Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 Atölye Elemanı (1 Sahne Makinisti, 1 Marangoz) alınacak.

Alınacak Personel:
– Sahne Makinisti
– Marangoz

Başvuracak Adaylarda Aranan Genel Şartlar:
– 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinde yer alan şartları taşımak
– İlkokul veya ilköğretim mezunu olmak
– Deneyimli olduğunu gösteren belge sahibi olmak

Başvuru İçin Gereken Belgeler:
– Nüfus cüzdanı fotokopisi
– Diploma örneği
– Özgeçmiş
– Başvuru dilekçesi
– Kalfalık belgesi (marangoz için)
– 5 yıl deneyim belgesi (marangoz için)

Başvuru İle Alakalı Genel Açıklamalar:
– Alınacak personeller, Genel Müdürlükte Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı başkanlığında, Sanat Teknik Müdürü ve Genel Müdür tarafından branşlarıyla ilgili belirlenecek en az bir kişiden oluşan en az üç kişilik komisyon tarafından; Müdürlüklerde ise Müdür veya Yardımcısının başkanlığında, Sanat Teknik Müdür ve Müdür tarafından branşlarıyla ilgili belirlenecek en az bir kişiden oluşan en az üç kişilik komisyon tarafından değerlendirmeye tabi tutularak belirlenir. Başvuru Süreci: Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanı başvuruları 24 Ekim- 31 Ekim 2016 tarihleri arasında “Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mh. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN” adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. 

Sınav Süreci: 18 Kasım 2016’da marangoz için 09.00’da, sahne makinisti için 14.00’da “Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mh. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN” adresinde yapılacaktır.