Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Devlet Personel Başkanlığında bir ilan yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumunun Devlet Personel Başkanlığında yayınladığı ilanında sözleşmeli bilişim uzmanı ve sözleşmeli programcı ve çözümleyici personel alımı yapılacaktır.  
 
İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Programcı ve Çözümleyici alım ilanını inceleyelim.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli programcı ve çözümleyici adaylardan bir çok şartı karşılamalarını bekliyor. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli programcı ve çözümleyici personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin 2014 yılında yaptığı Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli programcı ve çözümleyici alımlarında 45 Sözleşmeli Programcı ve 10 Sözleşmeli Çözümleyici alımı yapılacaktır. 
 
 Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli bilişim uzmanı personeli alımlarını çeşitli zaman dilimlerinde yapıyordu. Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımlarını kendi bünyesinde çalıştıracağı kişilerin alanında profesyonel olmuş kişiler ile yapmak istiyor. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli bilişim uzmanı personeli alımında başvuru yapacak adaylardan birçok şartı karşılamalarını bekliyor.