Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü 41 Ar-Ge Personeli Alımı Yapacak

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü 41 Ar-Ge Personeli İstihdam edecek. TÜBİTAK personel alımı hakkında ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından yayımlandı. Yürütülmekte olan projeler için personel açığını kapatmak için yapılacak alımlara başvurular TÜBİTAK üzerinden yapılacak.

Kaç Personel Alınacak?

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü tarafından alınacak personel sayısı 41 olarak açıklandı. Ankara ‘da görev yapacak personeller için ayrı ayrı tercih niteliği belirtilirken büyük bir çoğunluğu’nda aşağıdaki özellikler aranıyor ;

a) Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. 

Başvuru İşlemleri

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Personel alımı için başvuru işlemleri 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren başladı. Söz konusu personel alımı için adaylar 1 Haziran 2016 tarihine kadar TÜBİTAK resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.