SP Lideri Karamollaoğlu Parti Liderleriyle Bir Araya Gelecek
Son detaylara göre Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gelecek hafta içerisinde parti liderleri ile bir görüşme yapacak.SP Lideri Karamollaoğlu'nun görüşme yapacağı isimler arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'n
Son detaylara göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gelecek hafta içerisinde parti liderleri ile bir görüşme yapacak.
SP Lideri Karamollaoğlu'nun görüşme yapacağı isimler arasında;
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, İYİ Parti ve HÜDA Par Genel Başkanları bulunuyor.
Söz konusu ziyaretlerin Cumhuriyet Halk Partisi'nin 36. olağan, İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayları dolayısı ile yapılacağı ve diğer yandan görüşme kararının Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacağını açıklamasından daha önce alındığı ifade edildi.
Kamupersoneli.net I ANKARA
Bakmadan Geçme





