Spor

Arda Turan: " İşimiz çok zor. "

 Arda Turan: ” İşimiz çok zor. “

Bir televizyon programına katılan Arda Turan, Milli Takım maçlarında yaşanan üzücü ve talihsiz olayların ardından ilk kez içini döktü. Çok samimi açıklamalarda bulunan Arda Turan; milli takıma hizmet ettiğini, ülkemizi ve bayrağımızı her zaman şerefiyle ve onuruyla taşıdığını ifade ederek, hataların yapılabildiğini ve ders çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Açıklamalarında, samimi cümleler kullanan Barcelonalı futbolcu Arda Turan; Milli takım maçına çağırılsa da çağırılmasa da o takımın kaptanı olduğunu ifade ederek, sosyal medya platformlarından kendisine üzücü mesajlar atan kişilere de yanıt verdi.

Her ne olursa olsun takımın kaptanı olduğunu ifade eden Arda Turan‘ a yanıt olarak, sosyal medyadan Milli Takım futbolcusu yazısının kaldırılmasını isteyen bir kişiye; ” Daha önce yaptıklarını senden alamıyorlar. ” şeklinde yanıt verdiğini de belirtti.

İşimiz takım olarak çok zor.

” Biz her zaman ülkeye, takıma ve bayrağa hizmet etmeye çalıştık. Biz Milli Takımın emir kullarıyız. Paraya pula tapmadık. Ben bu iftiraları kaldırabiliyorum ama o çocuklar bunu kaldıramıyorlar. Kimsenin parayla pulla bir ilişkisi olmamıştır. Benim oynadığım Letvonya maçına bakın, ayakkabım yırtıktır. ” ifadelerini kullanan Arda Turan sözlerine şöyle devam etti:

” Benim her zaman inancım var. Arda’ lı, Burak’ lı da olsak işimiz takım olarak çok zor. Ancak hocamız da biz de zoru severiz. “

Kamupersoneli.net | ANKARA