Spor

Arda' ya Destek Geldi: " Fatih terim özür dilemeli. "

Milli takım maçında isteksiz futbol oynadığı, hatta bilerek oynamadığı iddia edilen; aynı zamanda prim ve para konularını konuştuğu iddia edilen Arda Turan’ a destek geldi. Fatih Terim ve Arda Turan ikilisini çok yakından tanıyan Haluk Ulusoy, başarılı futbolcuya destek oldu.

Milli takımın, federasyonun ve teknik ekibin maça hazır olmayışı, yetersizliğinin yanı sıra; bu tarz konuşmalar nedeniyle de gündemin meşgul edilmesini mantıklı bulmadığını ifade etti.

Yaptığı açıklamalar kapsamında Türk futboluna her zaman büyük gururlar yaşatmış, yaşatmaya da devam eden başarılı bir futbolcunun üzerine varsa tüm suçu yıkmak vefasızlıktır ifadelerinde bulundu. Başarılı bir futbolcu ve Türk futboluna önemli gururlar yaşattığının altı çizilen Arda Turan‘ ın zaten konuyla alakalı geçtiğimiz günlerde tüm yaşananlara ilişkin detaylı bir açıklaması da bulunuyordu.

Konuşmasında defalarca ” Hocama saygım sonsuzdur. ” ifadelerine yer veren Arda Turan’ ın bu desteğe ilişkin açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Fatih Terim sessizliğini koruyor.

“Basın açıklamasında Türk Milleti’ nden özür dilenmelidir.” ifadesine yer veren Fatih Terim’ in şuan için herhangi bir paylaşımda bulunmadığı da edinilen bilgiler arasında.

Kamupersoneli.net | ANKARA