Spor

Barcelona, Real Betis Lig Maçında Skandal Karar!

İspanya La Liga”da 20. hafta proğramında İspanyol devi Barcelona, ligin orta sıralarında bulunan Real Betis deplasmanına konuk oldu.

Milli futbolcu Arda Turan’ın ilk 11’de başladığı ve 68 dakika sahada bulunduğu mücadelede, Katalan ekibinin 1 puana Luis Suarez’in 90. dakikada attığı golle sahip oldu.

Oynanan mücadele 1- 1 sona ererken, Barcelona aldığı punla beraber 42 puana yükseldi. ve 2 maçı eksik Real Madrid’in 1 puan gerisinde kendine yer buldu.

Maçın en çok konuşulan pozisyonu ise 76’ncı dakikada meydana geldi. Son dönemde İspanya’da hakem kararları nedeniyle sıkıntılar yaşayan Barcelona, bir darbe de Betis’e karşı yaşadı.

Skor 1- 0 durumdayken Aleix Vidal’in sağ kanattan yaptığı ortada Alba’nın dokunuşunu Betis savunması ani hareketle kurtardı.

Ancak topun tamamı net bir şekilde çizgiyi geçmesine rağmen, hakem gol kararını vermedi. Barcelonalı futbolcular uzun süre itirazlarda bulunsalar da hakem tarafından verilen kararda değişiklik yaşanmadı.

Barcelonalı yıldız Neymar ise maç sonunda kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla maçın hakemini eleştirdi. Brezilyalı yıldız, verilmeyen gollerin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşarak ve ‘Hahahaha’ yorumunda bulundu.

Kamupersoneli.net | ANKARA