Spor

Efsaneden "Kimin Şampiyon Olacağı Bilinmez" Açıklaması Geldi

Galatasaray’ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorhge Hagi, Spor Toto Süper Lig şampiyonluk yarışında daha 2 haftanın olduğunu belirterek, “Kimin şampiyon olacağı bilinmez ama Beşiktaş derbi galibiyetiyle önemli bir adım attı.” Açıklamalarında bulundu.

Galatasaray’ın efsanesi Gheorhge Hagi, bir ödül törenine katılmak için Mersin’e geldi. Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’yi tekrar ziyaret etmekten çok memnun olduğunu ifade ederek, “Romanya ligi bitti ve şu an tatildeyim. Galatasaray-Beşiktaş maçını seyrettik. Çok güzel bir maç oldu.” dedi. 


Türkiye’de şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak Hagi, “En iyi olan kazansın” yorumunda bulundu.  

Bir gazetecinin “Türkiye’de yeniden çalışmak ister misin?” sorusuna Hagi, “Elbette çalışmak isterim. Tatilimi bitirdikten sonra öncelikle kendi çalıştırdığım akademiyi düşüneceğim. Çok güzel bir sezon geçirdik ama ileride ne olacağını hep birlikte göreceğiz.” Dedi.

Türkiye’de Kendisine İlk Kırmızı Kartı Gösteren hakemle Bir Araya Geldi

Türkiye’de efsane futbolcuya ilk kırmızı kartı gösteren eski hakemlerimizden Kadir Tozlu, Mersin’de Hagi ile bir araya geldi.

Kadir Tozlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında, arkadaşlarının kendisini arayarak Hagi’nin Mersin’de olduğu bilgisini verdiklerini ve ilk kırmızı kart gösteren hakem olarak bir araya geldiklerini belirtti.

Gheorghe Hagi’nin çok iyi ve örnek bir futbolcu olduğunu söyleyen eski hakem Tozlu, “Hagi’nin çok maçını yönettim. 1998 yılında Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Kocaeli maçında 35. dakikada kırmızı kart göstermiştim. Olumsuz bir davranışta bulunmuştu, ben de ihraç etmiştim. Geçmişi konuştuk. İlk kırmızı kartı hatırladık.” diye görüş belirtti.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. Arkadaslar diyarbakır bağlar Kaymakamlığı bekçilik sınav sonuçları lazım