Spor

Eren Derdiyok, Sosyal Medya Gündemine Oturdu

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında gerçekleştirilen maçta attığı röveşata golüyle yürekleri hoplatan Eren Derdiyok, sosyal medyayı da sallamaya devam ediyor. Röveşata golünün itirafını dahi gerçekleştiren Eren Derdiyok; bir anda tüm spor camiasının önünde kendini buluverdi. 

Öyle ki bir çok gazete ve sayfada, ” Eren varsa, Galatasaray’ ın derdi yok. ” başlıkları dahi atıldı. Aynı şekilde gündemin ana konusu olan Eren Derdiyok, attığı gollerden kazandığı primlerle de gündeme girdi. Attığı gollerden kazandığı paranın neredeyse maaşıyla eşit olmasına dikkat çekilen Eren Derdiyok’ un çok kısa zaman sonra daha yüksek bir ivme yakalayarak gerçekten seyir zevki yüksek bir futbol ortaya koyacağı aktarılıyor.

Taraftarlar da memnun.

Eren Derdiyok’ un sergilediği performanstan memnun olan taraftarlar, sosyal medyada teşekkür ve tebrik temalı mesajlar göndermeye devam ediyorlar. Özellikle Twitter üzerinden Eren Derdiyok’ a yoğun bir ilgi gösterildiğini söylemek mümkün.

Yorumcular takdir etti.

Ünlü spor yorumcuları ve yazarları da Eren Derdiyok’ un performansından son derece memnunlar. Lige yakıştığını ifade ettikleri Eren Derdiyok’ un daha etkin ve yerinde kullanılmasını bekliyorlar.

Kamupersoneli.net | ANKARA