Spor

EURO 2016 22 Haziran Maçları ( Avrupa Şampiyonasında Hangi Maçlar Oynanacak?)

 Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2016 Şampiyonası grup maçlarında bugün 4 karşılaşma oynanacak. Peki maçlar saat kaçta? Karşılaşmalar hangi kanalda? Cevaplar haberimizin devamında.

İzlanda – Avusturya

EURO 2016 F Grubu son maçında İzlanda ile Avusturya, Stade de France’ta kozlarını paylaşacak. 22 Haziran Çarşamba günü TSİ 19.00’da başlayacak olan mücadele TRT Haber ve Lig TV2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

İzlanda: Hannes Halldorsson, Ari Freyr Skulason, Kari Arnason, Birkir Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Gylfi Sigurdsson, Birkir Bjarnason, Johann Gudmundsson, Aron Gunnarsson, Jon Dadi Bödvarsson, Kolbeinn Sigthorsson.

Avusturya: Robert Almer, Sebastian Prödl, Christian Fuchs, Martin Hinteregger, Florian Klein, Marcel Sabitzer, David Alaba, Julian Baumgartlinger, Stefan Ilsanker, Marko Arnautovic, Martin Harnik.

Macaristan – Portekiz

Macaristan ile Portekiz arasında oynanacak olan karşılaşma, bizi çok yakından ilgilendiriyor. Macaristan kazandığı takdirde, diğer mücadelenin sonucuna bakmadan, adımızı en iyi üçüncüler anasına yazdıracağız. 4 puanla lider durumda bulunan Macaristan ile 2 puanlı Portekiz arasındaki bu kritik mücadele Lyon kenti ile aynı adı taşıyan statta oynanacak. 

Muhtemel 11’ler

Macaristan: Kiraly, Lang, Juhasz, Guzmics, Kadar, Dzsudzsak, Gera, Kleinheisler, Nangy, Nemeth, Szalai.

Portekiz: Patricio, Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu, Moutinho, W. Carvalho, Sanches, Quaresma, Ronaldo, Nani.

İtalya – İrlanda


EURO 2016 E Grubu’nda son ve bizim için en önemli maç olan İtalya-İrlanda mücadelesine  saatler kaldı. İtalya-İrlanda maçı 22 Haziran 2016 Çarşamba günü (bugün) (TSİ) saat 22.00’da başlayacak. Stade Pierre Mauroy’da oynanacak mücadele TRT 1 ve Lig TV kanalından naklen yayınlanacak. 

Muhtemel 11’ler

İtalya: Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Antonio Candreva, Marco Parolo, Daniele De Rossi, E.Giaccherini, A.Florenzi, Graziano Pelle, Eder Martins

İrlanda: Darren Randolph, Seamus Coleman, John O’Shea, Ciaran Clark, Stephen Ward, Jeff Hendrick, Glenn Whelan, James McCarthy, Robbie Brady, Wes Hoolahan, Shane Long

İsveç – Belçika


Euro 2016 E Grubu’nda İsveç ile İtalya, Stade de Nice’de karşı karşıya gelecek. 22 Haziran Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak olan mücadele, TRT Spor ve Lig TV’den naklen yayımlanacak.

Muhtemel 11’ler

İsveç: Andreas Isaksson, Martin Olsson, Erik Johansson, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Sebastian Larsson, Kim Kallström, John Guidetti, Zlatan Ibrahimovic.

Belçika: Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld, Thomas Meunier, Yannick Carrasco, Kevin de Bruyne, Moussa Dembele, Axel Witsel, Eden Hazard, Romelu Lukaku.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberilerinden, eURO 2016 haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net sitesini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara