Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finanl ilk maçında 2-2’lik skor ile berabere kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş, yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Peki maç hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte ilk 11’ler…

94 yıllık rekabette 347 defa karşı karşıya gelecek Beşiktaş ve Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye karşı üstünlüğü bulunuyor.

Söz konusu eşleşmenin ilk maçında 2-2 berabere kalan Fenerbahçe sahasında, galip gelmesi durumunda bir üst tura çıkacak. Diğer yandan Sarı- lacivertli takım 0-0 veya 1-1’lik skor ile adını finale yazdırabilecek.

Diğer yandan 2-2’lik skorla uzatmaya gidecek olan karşılaşma’da Beşiktaş galibiyeti veya 2-2’nin üzerinde olan her türlü beraberlik durumunda tur atlama şansına sahip olacak. Siyah beyazlı takımın finale çıkabilmesi adına Fenerbahçe’ye karşı galip gelmesi veya en az 3-3 olmak üzere gollü beraberlik alması gerekmekte.

Söz konusu karşılaşmanın ilk maçta olduğu gibi 2-2 durumunda bitmesiyle 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak ve eşitliğin bozulması durumunda penaltılara gidilecek.

HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLACAK?

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak mücadele Ülker stadyumunda 20.30’da başlayacak ve maçı Mete Kalkavan yönetecek diğer yandan mücadele ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

347. RANDEVU

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak söz konusu ücadele Ziraat Türkiyye Kupası maçıyla beraber 347. defa karşı karşıya gelecek. Ülke Stadyumunda oynanacak maç 20.30’da başlayacak. Diğer yandan iki takım 346 defa karşı kaşıya gelirken 28 Kasım 1924’te Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA