Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Sponsoru

 Fenerbahçe Futbol Takımı’nın 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçlarda forma göğüs reklamı Nesine.com oldu.


Sponsorluk anlaşması kapsamında Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ahmet Önder Fırat, Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, sarı-lacivertli futbolcular Volkan Demirel, Robin van Persie ve Gregory van der Wiel katıldı.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Fırat, formalarında artık Nesine.com’un ismini taşıyacaklarını belirterek, “Kulübümüz büyük hedeflere yürürken, olmazsa olmaz ayağımız ekonomidir. Bu sene, kulübümüze daha evvel bütün branşlarda katkıları olan destekçimiz Nesine.com ile iş birliğimizi üst seviyeye çıkardık.” ifadelerini kullandı.

Fırat, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ve Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bir açıklama yapmadan, bu sponsorluktan elde edilecek geliri duyuramayacaklarını belirterek, “Fenerbahçe’nin çok iyi ve tatmin edici bir anlaşma yaptığını söyleyebilirim. Performansa bağlı değil tamamen yıllık ücrete bağlı bir anlaşmadır.” diye konuştu. 

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı, UEFA Avrupa Ligi’ndeki forma göğüs reklamının ise Borajet olduğunu hatırlattı.

Nesine.com Genel Müdürü Gülbakanoğlu ise böyle bir reklam anlaşması yaptıkları için gurur duyduklarını kaydetti.

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı Van Persie, en büyük kulüplerin en büyük firmalarla anlaşma yaptığını ve iki tarafın da bu anlaşmadan mutlu olduğunu dile getirdi.

Hollandalı bir diğer futbolcu Van der Wiel ise yeni sponsordan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Öte yandan, Van Persie ve Van der Wiel’in törendeki neşeli tavırları dikkati çekti.

kamupersoneli.net | AA