Spor

Fenerbahçe Seçim Ardından Taraftar Harekatı Başlattı "Sunny Week"

Kısa Sürede TT Oldu 

Fenerbahçe taraftarları tarafından başlatılan #SunnyWeek etiketi kısa sürede TT olmayı başarırken atılan 7 bin 796 adet tweet ile Türkiye gündeminin bir numarasına taşındı. Taraftarlar Ali Koç’un başkan seçilmesinin mutluluğunu yaşarken yeni başkana destek olmak adına Fenerium mağazalarından alışveriş yapmaya başladı. 

 Fenerium Mağazaları Doldu Taştı!

Özellikle de Fenerim mağazaları Ankara ve İstanbul’da yoğun ilgi ile karşılaşırken sabah erken saatlerden itibaren rekor oranda satış yapıldığı açıklandı. Taraftarlar formalara yoğun ilgi gösterirken pek çok mağazada formaların tükendiği, taraftarların bu nedenle diğer ürünleri satın almaya başladıkları belirtilirken elde edilen yüksek satış rakamlarının çiçeği burnundaki başkan Ali Koç’u da mutlu ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. 

Benzer Bir Taraftar Operasyonu 3 Temmuz Operasyonu Sonrasında Da Yapılmıştı 

Taraftarlar tarafından benzer bir operasyon 3 Temmuz operasyonu sonrasında da başlatılmış, Fenerium mağazalarında adeta izdiham yaşanmıştı. Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından başlatılan yeni kampanyanın aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu olurken GFBD resmi twitter hesabı kampanyayı “Fenerbahçemiz’de yaşanan tarihi seçim sonrasında, kulübümüze maddi manevi destek sağlamak amacıyla tüm taraftarlarımızı bugünden itibaren FENERIUM mağazalarımızdan alışveriş yapmaya davet ediyoruz! #SunnyWeek” paylaşımı ile duyurdu.

Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Ali Koç Kimdir?

Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Koç ailesinin üyesi olan Ali Koç 2 Nisan 1967 İstanbul doğumludur. Parlak bir eğitim kariyeri olan Ali Koç ilk önce Londra’da Harrow School isimli okuldan mezun olmuş, ardından Rice University’den diploma almıştır. Yüksek lisansını Harvard University’de yapan Koç ardından Amerika’da çeşitli kurumlarda çalıştıktan sonra Koç Holding’te görev almak üzere Türkiye’ye dönerek evlenmiştir. Hala Nevbahar Koç ile evli olan Ali Koç’un 2 çocuğu vardır.

Ali Koç’un serveti 700 milyon dolar olarak açıklanırken Fenerbahçe kongre üyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı olarak Fenerbahçe kulübüne katılmıştır. 2015 yılında yapılan kongrede bir sonraki seçimlerde aday olacağını açıklamış ve yapılan 2018 yılı Fenerbahçe kongresi Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucunda çoğunluk oyu alarak son Başkan Aziz Yıldırım’ı geçerek Fenerbahçe başkanı seçilmiştir. Kaynak:kamupersoneli.net